Новий витік газу стався в центрі Праги, поліція обмежила рух транспорту на Народному проспекті, повідомив у прямому ефірі Чеського телебачення глава місцевої поліції Мартін Вондрачек.
 
«Ми тільки що отримали інформацію про те, що був зафіксований витік газу в районі кафе «Славія». Ми були змушені обмежити рух транспорту на Народному проспекті», - сказав Вондрачек.
 

Знамените кафе «Славія» знаходиться на набережній річки Влтави навпроти Національного театру. Кафе було одним з найулюбленіших місць покійного президента Чехії Вацлава Гавела, де часто збиралися представники чеської інтелігенції і дисиденти, повідомляє РІА «Новости».

Потужний вибух прогримів у понеділок у будинку номер 5 на вулиці Театральній, розташованому в центрі столиці Чехії неподалік від набережної Сметани та Національного театру. Причиною вибуху, ймовірно, був витік газу. Адміністративний будинок, де стався вибух, належить державному підприємству «Управління повітряним рухом». Унаслідок НП постраждали 35 осіб. Жертвами вибуху в Празі могли стати від трьох до чотирьох осіб.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

357