Поминальні дні на міських кладовищах Києва пройдуть з 9 по 15 травня, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Станом на 29 квітня профільні служби з територій кладовищ вивезли 3270 м куб. сміття, відремонтували і пофарбували 268 контейнерів для сміття. Зараз тривають роботи з ремонту ще 393 контейнерів.

Крім того, на кладовищах вже відремонтовані та запущені поливальні водопроводи, а також виконані роботи з благоустрою 114 військових поховань. Відремонтовано та пофарбовано 10 364 кв. м огорож, воріт, хвірток, арок, фасадів і т.д.

У КМДА уточнили, що поминальний день на Військовому кладовищі відбудеться 9 травня; 12 травня - на Корчуватському, Мишоловському, Піроговському, Північному, Лісовому, Чапаєвському, Південному, Святошинському, Пуща-Водицькому, Солом'янському, Совському, Братському, Лук'янівському заповіднику, Старообрядному, Шулявському .

13 травня поминальні дні пройдуть на Біличанському, Вигурівському, Жулянському, Дарницькому, Позняківському, Троєщинському, Звіринецькому, Куренівському, Бортничанському кладовищах; 14 травня - РС «Київський крематорій», Байковому, Биківнянському, Михайлівському; 15 травня - на Міському.

Нагадаємо, КП «Київпастранс» організовує додаткові спеціальні автобусні маршрути до основних міських кладовищ, перевезення на яких здійснюватимуться безкоштовно.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

581