39,6% виборців Стрийського виборчого округу висловили довіру Олегу Канівцю. Такі результати соціологічного дослідження, проведеного Агентством стратегічних досліджень в містах Стрий, Моршин, а також у Стрийському та Жидачівському районах Львівської області.

Лише третина виборців (37,2 знайомі з позицією Канівця щодо виходу з фракції, ще 45% чули про це від друзів і близьких. «Соціологія показує, що є потенціал для відновлення і навіть збільшення довіри серед громадян», - заявив Дмитро Панько, директор АСІ. Збереження рейтингу політика експерт пояснює стійкістю його електорату, який голосував за конкретного опозиційного політика, а не за партійні бренди.

Згодні і швидше згодні з тим, що Канівець став «тушкою», лише 21,2% виборців округу. Найбільше незадоволених виходом Канівця з фракції ВО «Батьківщина» у м. Ходорів (30) і Жидачів (27), а виборці Жидачівського та Стрийського району сприймають цей крок як наслідок неефективності дій опозиційних керівників (55% і 45% відповідно). Більше 30% виборців округу не визначилися у цьому питанні.

45% вважають Канівця опозиційним політиком, провладним - 10,9%, ще 44% - не визначилися. Разом з тим, 62,3% виборців округу не вважають діяльність опозиції ефективною, протилежної думки дотримуються 19,5%.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

238