Співробітник ДАІ, який увечері 28 квітня в Оболонському районі Києва збив на пішохідному переході перехожого, на час проведення розслідування причин та обставин ДТП відсторонений від виконання службових обов'язків.

Як повідомили в прес-службі столичної ДАІ, за попередніми даними, екіпаж автопатруля рухався по встановленому маршруту, виконуючи обов'язки щодо забезпечення безпеки дорожнього руху.

Близько 22.00 на одному з перехресть співробітники ДАІ помітили автомобіль «Мерседес», який на великій швидкості, проігнорувавши червоний сигнал світлофора, перетнув перехрестя, вжили заходів щодо його переслідування і затримання. У результаті сталася вказана ДТП з перехожим, повідомляє «УНІАН».

Як підкреслили в ДАІ, екіпаж автопатруля після наїзду на людину викликав швидку допомогу і вжив невідкладних заходів з надання потерпілому першої медичної допомоги.

У ДАІ також зазначили, що всі матеріали ДТП передано для подальшого розслідування до прокуратури Оболонського району столиці, а сам факт внесений до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

302