Керівник Києва Олександр Попов бере під особливий контроль виконання графіку ремонту доріг у Києві. Про це йшлося на апаратній нараді в КМДА.

«Звіти про виконану роботу я повинен бачити на своєму робочому столі щодня. Будемо подобово контролювати, як іде ремонт доріг. Також прошу керівника Контактного центру щодня надавати мені окрему інформацію про скарги і пропозиції жителів міста, що стосуються ремонту доріг», - сказав глава Київміськдержадміністрації.

Попов акцентував також, що «місто уважно відстежуватиме не тільки терміни, але якість ремонту. Прошу відповідні служби дуже уважно поставитися до моїх слів. Сьогодні є скарги киян на дорожні служби. Вимагаю більш ретельно ставитися до своїх обов'язків», - сказав він.

Нагадаємо, що керівник Києва поставив «Київавтодору» завдання завершити ямковий ремонт до кінця травня. Основні магістралі столиці мають бути відремонтовані до кінця квітня. Попов при цьому акцентував, що ямковий ремонт тимчасово вирішує проблему якості доріг у столиці, однак вони потребують капітального ремонту. «Я переконаний, що київські дороги треба ремонтувати капітально. Це більш тривалий і дорогий процес, ніж ямковий ремонт, але абсолютно необхідний. 85% київських доріг вичерпали термін експлуатації, і я наполягатиму, щоб саме на капремонті ми робили акцент у найближчі роки», - сказав голова КМДА, додавши, що «такий підхід дозволить місту економити у майбутньому: капітально відремонтовані дороги роками не потребують ямкового ремонту».

За інформацією ЗМІ, під час нещодавнього візиту в столицю Австрії Відень Попов пропонував австрійцям взяти участь у ремонті київських доріг і будівництві паркінгів. На його думку, австрійські фахівці зможуть гарантувати європейську якість при будівництві або капремонті столичних доріг.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

195