Голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов піддав критиці Управління ритуальних послуг Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА за прогалини в роботі щодо наведення порядку та благоустрою столичних кладовищ.

«Я у суботу проїхався по міських кладовищах. Спеціально, щоб подивитися, як ми готуємо їх до поминальних днів. Якщо центральні алеї ще прибрані, то на задвірках кричущий бардак! Майте ж повагу до киян! Через два тижні люди прийдуть пом'янути своїх рідних і близьких. Вимагаю, щоб до того часу всі столичні кладовища, всі ділянки були ідеально прибрані», - сказав Попов, звертаючись до керівництва Управління ритуальних послуг.

«Якщо потрібна якась додаткова допомога, техніка - звертайтеся. Скоординує дії з Департаментом благоустрою, якщо потрібна додаткова допомога. Але через два тижні кияни не повинні побачити того, що побачив я! Прошу запам'ятати: першотравневі свята - не для нас. Будемо працювати, поки не наведемо порядок», - сказав Попов.

Нагадаємо, що Департамент транспортної інфраструктури виділив додаткову кількість транспорту для забезпечення перевезень пасажирів до міських кладовищ у період поминальних днів 12-14 травня. Всього для підвезення киян до кладовищ «Північне», «Південне», «Лісове», «Солом'янське», «Пуща-Водицьке», «Корчуватське», «Святошинське», «Мишоловське», «Пироговське», «Совське», «Міське», «Байкове», «Дарницьке», «Позняківське», «Бортничанське», «Вигурівське», «Троєщинське», «Військове», а також до Державного історико-меморіального Лук'янівського заповідника, на маршрути міста додатково вийде 369 одиниць наземного транспорту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

168