Імпорт риби та морепродуктів із Європи в Україну незабаром може істотно збільшитися за рахунок розширення продуктової лінійки та відкриттю нових каналів поставок.

Про це заявив у ході найбільшої європейської виставки риби і морепродуктів European Seafood Exposition (пройшла 23-25 ​​ квітня у Брюсселі) заявив директор ТОВ «Міжнародна група морепродуктів» Олег Пуха.

За словами Пухи, домовленості про розширення торгових контактів були досягнуті у ході переговорів, проведених представниками компанії з іншими учасниками виставки. «Багато учасників заходу заявили про запуск нових зразків продукції, розповіли про новітні тенденція у галузі. Ми ж змогли укласти вигідні угоди з покупцями, знайти нових постачальників і нові морепродукти, налагодити галузеві зв'язки, які допоможуть постачати українських покупців необхідною їм продукцією за найкращою ціною. Крім того, ми також змогли розширити експортні канали і представити оновлення свого продуктового ряду», - зазначив він.

Пуха також додав, що ТОВ «Міжнародна група морепродуктів» стала єдиною компанією, яка представила Україну експозицією продукції власного виробництва на світовій виставці такого рівня, повідомляє «Економічні вісті».

21-а щорічна виставка морепродуктів European Seafood Exposition і 15-а щорічна виставка переробки морепродуктів Seafood Processing Europe пройшли у квітні 2013 року у Брюсселі. У виставці взяли участь понад півтори тисячі компаній зі 140 країн світу.

Компанія «Міжнародна група морепродуктів» (далі МГМ) була заснована в Україні в 1999 р. Основні види діяльності - імпорт/експорт, виробництво, дистрибуція, опт/роздріб. Асортимент нараховує більше 300 найменувань риби і морепродуктів. Компанії належить рибопереробний завод (євро-номер 10-03-20 FP), що має систему контролю якості та безпеки продукції HACCP та сертифікацію FSSC 22000 (ISO 22000:2005, BSI PAS 220:2008). У групу компаній входить ультрасучасний холодильно-логістичний комплекс «Ice Terminal», призначений для зберігання продукції в низьких температурах.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

490