Прокуратура Івано-Франківської області перевірить законність рішення сесії Івано-Франківської міської ради від 25 квітня 2013 року про заборону розміщувати символіку неіснуючих і невизнаних держав на будівлях і спорудах підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності. Про це повідомляє прес-служба наглядового відомства.

«Після його підписання прокуратура досліджує, чи відповідає дане рішення чинному законодавству. У разі виявлення порушень рішення буде оскаржене у судовому порядку», - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що раніше подібним рішенням вже була дана оцінка судовими органами, які визнали їх незаконними і скасували.

Як повідомляв ForUm, Івано-Франківська міська рада у четвер оголосила на території міста 9 травня Днем скорботи за загиблими у Другій світовій війні і заборонила розміщувати символіку неіснуючих і невизнаних держав (воєнізованих формувань) на будівлях та спорудах підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності в Івано-Франківську.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

295