Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 19 по 26 квітня.

«Казок у житті не буває. Я завжди буду вам говорити правду», - Президент Віктор Янукович про економічну ситуацію.

«У нашому ЖКГ всього працює 334 тисяч осіб з мітлами, лопатами і калькуляторами», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про ситуацію у сфері ЖКГ.

«Були суперечки у моїй родині? Були. Був примус? Був. Але була й відповідальність. Треба бути дуже впевненим. Коли люди бачать, що ти непохитний, як скеля, куди їм діватися», - міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова про те, що вся її сім'я щеплена.

«Називати велике свято День Перемоги Днем скорботи – це ображати пам'ять антифашистів, воїнів-союзників, які, по суті, дозволили у тому числі і цим депутатам користуватися миром і демократією», - прем'єр-міністр Микола Азаров про рішення місцевої влади оголосити 9 травня Днем скорботи за загиблими у Другій світовій війні.

«Хіба те, що тут перебувають ув'язнені, є виправданням тому, щоб ставитися до цих людей, як до тварин?» - народний депутат від фракції «УДАР» Валерій Пацкан про умови утримання ув'язнених у київському СІЗО.

«Якщо на перший випадок когось пробачать, то на другий випадок жодного прощення не буде, і ніхто не сховається за гаслами політичних ув'язнених», - прем'єр-міністр Микола Азаров про учасників мітингів та акцій, які порушили закон.

«Я не думав, що руки моїх опонентів настільки довгі, що доберуться до самого Цукерберга», - екс-глава МВС Юрій Луценко про проблеми з функціонуванням його сторінки у соцмережі Facebook.

«Чекаю від усіх керівників енергійної, без пауз, роботи. Сподіваюся, ніхто не забув прислів'я про те, коли треба готувати сани», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про підготовку до наступної зими.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1184