Фахівці Публічного акціонерного товариства «Київенерго» достроково закінчили гідравлічні випробування на теплових мережах, які обслуговують житлові масиви Біличі, Новобіличі, Академмістечко у Святошинському районі міста Києва.

За підсумками гідравлічних випробувань було усунуто чотири пошкодження на теплових камерах і перекладено ділянки магістральних трубопроводів діаметром 500 і 700 мм, повідомили ForUm'у у прес-службі відомства.

Зараз тривають роботи щодо заповнення теплових мереж водою, яка пройшла хімчистку. Передбачається, що для споживачів, які проживають на цих житлових масивах, гаряче водопостачання буде відновлено 27 квітня орієнтовно о 21:00.

Нагадаємо, випробування тепломереж у Святошинському районі столиці розпочалися 22 квітня і повинні були продовжуватися до 29 квітня 2013 року. Випробування теплових мереж здійснювалися в межах проспекту Перемоги, вулиць Миколи Ушакова, Уборевича, Чорнобильської, Осінньої, Жовтневої, Булаховського, Наумова, Підлісної, Олевської, Бахмацької, Клавдієвської, Гаршина, Рахманінова, проспекту Палладіна, вулиць Доброхотова, Семашка, частково Кільцевої дороги.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

324