Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України до кінця 2013 року планує повністю оновити державні будівельні норми.

Про це повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник у ході конференції «Заходи сприяння реалізації державної Програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки у забезпеченні імпортозаміщення та енергоефективності у будівельній галузі, промисловому секторі та житлово-комунальному господарстві», передає «УНІАН».

«У нас зараз діє 222 ДБН ще з часів Радянського Союзу. Тому завдання - до кінця року повністю їх оновити. Ми 58 єврокодів прийняли, і до 2015 року повністю їх гармонізуємо з нашим законодавством. У нас паралельно, з літа цього року, буде працювати і наша національна, і гармонізована з європейськими стандартами законодавча база», - сказав глава Мінрегіону.

Темник зазначив, що у Міністерстві розроблено план поетапного скорочення державних будівельних норм і переведення їх у національні стандарти.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

303