Національна збірна України з футболу має всі шанси потрапити на Чемпіонат світу в Бразилії. Про це заявив один із тренерів збірної Олександр Заваров.

«Заздалегідь ховати себе - це нерозумно, тому ми всі сподіваємося потрапити на ЧС. Неважливо, з якого місця. Треба боротися до кінця, і я впевнений, що якщо ми покажемо таку гру, як в останніх двох поєдинках, з Польщею і Молдовою, ми вирішимо це питання. Хоча ми зараз, як сапери, - не маємо права на помилку, навіть будь-яка нічия поставить нас у дуже незручне становище», - сказав він.

За його словами, головне, щоб збірна представляла собою колектив, об'єднаний однією метою - здобути путівку до Бразилії. «Участь у мундіалі означає явний прогрес як для футболу, так і для всієї країни. Якщо не пробиватися на світову першість, будемо стояти на місці», - вважає Заваров.

Нагадаємо, національна збірна України в рамках підготовки до відбіркового матчу чемпіонату світу 2014 року проти збірної Чорногорії, 2 липня проведе контрольний поєдинок проти команди Камеруну.

За матеріалами «Про футбол»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

286