Прокуратура Шевченківського району Києва відкрила два кримінальні провадження за фактом розкрадання бюджетних коштів, виділених на реконструкцію льодового палацу «Авангард», повідомляє прес-служба районної прокуратури.

Прокурорською перевіркою встановлено, що дитячо-юнацький навчально-спортивний центр профспілок «Авангард» у 2010 році уклав з ТОВ «WМ-Україна» договір на проведення робіт з реконструкції льодового палацу і постачання відповідного обладнання для його функціонування.

Як з'ясувалося, підприємство не виконало умови договору і не провело реконструкцію льодового палацу. При цьому посадові особи «Авангарду» підписали завідомо неправдиві акти прийому-передачі виконаних робіт і незаконно перерахували товариству понад 12 млн грн бюджетних коштів.

Відносно посадових осіб дитячо-юнацького центру «Авангард» відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 КК України «Зловживання владою або службовим становищем», а відносно посадових осіб «WМ-Україна» - за ч. 5 ст. 191 КК України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

149