Президент Росії Володимир Путін вважає, що Україна може «у чомусь» бути кращою від Росії. Про це президент сказав у ході спілкування з росіянами в ефірі центральних телеканалів і радіостанцій.

Зокрема, один з учасників програми, що є членом російської паралімпійської збірної, звернув увагу Путіна на те, що в Росії немає спеціалізованого басейну. Звертаючись до президента РФ, спортсмен запитав, невже Росія гірша за Україну, де такий спеціалізований басейн є, повідомляє «УНІАН».

«Ви знаєте, якщо ми вважаємо, що ми когось поважаємо, то ми повинні визнати, що цей хтось у чомусь кращий за нас, у тому числі Україна може бути в чомусь краща за нас. Чому ні», - зазначив Путін.

«Я люблю українську культуру, український народ. Це частина нашої душі, по-моєму. Що ж тут дивного, якщо вони в чомусь нас обігнали», - додав він.

Як раніше повідомляв ForUm, президент Росії Володимир Путін заявляє, що відмова України від вступу до Митного союзу може призвести до деіндустріалізації окремих галузей української економіки.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

516