Сергій Помазун, якого звинувачують в убивстві шістьох людей у ​​ російському Бєлгороді, пройде як мінімум 30 експертиз. Дослідження проведуть протягом найближчих двох місяців.

Про це передає «Канал 24» з посиланням на старшого помічника керівника Слідчого управління Слідчого комітету в Бєлгородській області Олену Козирєву.

Так, за її словами, найближчим часом слідчі можуть призначити ще кілька досліджень, тому остаточну цифру називати тепер рано.

«Якщо слідчі органи не будуть встигати, ми продовжимо терміни розслідування і термін арешту обвинуваченого, встановлений судом до 22 червня 2013 року», - сказала Козирєва.

Помазун пройде, зокрема, психолого-психіатричну, судово-медичну, дактилоскопічну, а також трасологічну експертизу. Ці та інші дослідження проведуть протягом найближчих двох місяців.

Як повідомляв ForUm, 22 квітня вдень у Бєлгороді до магазину «Полювання» під'їхав позашляховик BMW, із якого вийшов чоловік і почав стріляти по людям на вулиці, а потім - у магазині. На місці загинули п'ятеро осіб, в тому числі 14-річна школярка. 16-річна дівчина померла в операційній.

Помазуна затримали ввечері 23 квітня в момент, коли він на станції «Бєлгород» намагався пробратися по залізничних коліях у товарні вагони. При затриманні він поранив ножем поліцейського.

Нині йому висувають звинувачення в убивстві шістьох людей, розкраданні зброї та боєприпасів, вчинених із застосуванням насильства, небезпечного для життя і здоров'я. Крім того, щодо Помазуна порушено ще одну кримінальну справу - за фактом посягання на життя співробітника правоохоронних органів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

432