З 2010 року кількість дошкільних навчальних закладів в Україні збільшилася на 1350 (8,7%) і тепер їх загальна кількість становить майже 16,5 тис. За три роки додатково понад 205 тисяч українських дітей отримали місця у дитячих садках. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул під час урочистого відкриття дитячого садка у військовому містечку Черкаське Дніпропетровської області, повідомляє прес-служба чиновника.

Він зазначив, що станом на 1 січня 2013 року в дитсадках перебуває понад 1,4 млн дітей. Зараз дошкільною освітою в країні охоплено 91,5% дітей віком від 3 до 6 років і 99,9% дітей 5-річного віку.

«Уряд буде і надалі розвивати дошкільну освіту. З початку 2013 року в країні відкрито 12 дитячих садів і відновлено роботу 4 дошкільних навчальних закладів, які не працювали тривалий час. Також створені 72 нових групи в діючих навчальних закладах. Все це дозволило створити в цьому році додатково 1935 місць для українських дітей», - сказав Вілкул.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович запевняє, що кількість дитячих садків по всій країні буде збільшуватися.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

413