Голова Державної служби з контролю за наркотиками Володимир Тимошенко звинувачує Міністерство внутрішніх справ у імітації боротьби з наркобізнесом. Про це він сказав в інтерв'ю виданню «День».

«На жаль, монополія у сфері боротьби з наркоманією в нашій країні залишається за МВС. І, звичайно, є спокуса зберегти цю монополію. Так безпечніше, принаймні для тих правоохоронців, які, імітуючи боротьбу з наркобізнесом, насправді перейшли на службу до наркобаронів», - вважає Тимошенко.

Він зазначив, що монополія якогось одного відомства у сфері боротьби з наркоманією суперечить європейським принципам, повідомляє «Ukranews».

Тимошенко вважає, що для виправлення ситуації необхідно повною мірою виконувати указ Президента про службу Держнаркоконтролю, згідно з яким відомству доручено виконувати і правоохоронні функції.

У той же час він зазначив, що головне завдання його служби - координувати дії відповідних органів виконавчої влади, які займаються формуванням і реалізацією державної програми з питань обігу наркотиків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

453