21 громадянин України, який побажав залишити Сирію, доставлений літаком МНС РФ у Москву, звідки поїздом відправиться на Батьківщину.

Зокрема, літак МНС Росії приземлився сьогодні вночі у підмосковному аеропорту Домодєдово.

«Переліт здійснено із сирійського міста Латакія, із Сирії повернувся 21 громадянин України», - сказав співробітник Посольства України у РФ.

У цілому із Сирії побажали повернутися цим літаком МНС Росії 104 людини - 76 росіян, 21 громадянин України, шість громадян Білорусі та один громадянин Узбекистану.

За словами співробітника посольства, всі громадяни України доставлені транспортом української дипломатичної місії у готель при Посольстві України у РФ, передає «УНІАН».

Він зазначив, що далі наші громадяни будуть спрямовані залізничним транспортом до місця постійного проживання в Україні. Проживання, харчування та проїзд до України забезпечує українське посольство.

«Завдяки вжитим МЗС України заходам із території Сирійської Арабської Республіки вже евакуйовано більше 500 громадян України, які виявили бажання залишити територію цієї країни і повернутися на Батьківщину. Зараз ця робота триває», - підкреслив співрозмовник агентства.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

474