Президент України Віктор Янукович наголошує на важливості поглиблення співпраці місцевих органів влади з представниками профспілок, громадських організацій, експертами під час вирішення важливих для життєдіяльності регіону питань, повідомили у прес-службі Глави держави.

Про це він заявив під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій.

«Прислухайтеся до професіоналів і намагайтеся приймати колегіальні рішення в адміністрації. Така співпраця завжди буде корисною. Чим ширше коло осіб ви будете залучати до прийняття будь-яких управлінських рішень, тим краще», - підкреслив Янукович.

На його переконання, залучення представників громадянського суспільства до прийняття державних рішень матиме позитивний результат, адже вони будуть мати інформацію щодо «дій влади, над чим вона працює, що намагається зробити».

Янукович також підкреслив важливість виваженої кадрової політики, яка повинна бути спрямована на залучення кращих фахівців, професіоналів в усі напрями діяльності органів виконавчої влади.

«Хотів би, щоб ви вірили у власні сили завжди, прагнули вдосконалюватися, вчилися, вивчали досвід інших», - сказав Глава держави, звертаючись до кандидатів на посади голів РДА.

Як раніше повідомляв ForUm, заступник глави Адміністрації Президента України Сергій Ларін заявляє, що обговорення концепції реформи місцевого самоврядування завершиться вже через півроку.

Президент України Віктор Янукович розкритикував нинішню систему самоврядування і заявив, що найближчим часом в Україні буде затверджена Концепція розвитку місцевого самоврядування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

475