Стабільна економічна ситуація у першому півріччі 2013 року і зростання показників у деяких секторах стали основою для подальшого підвищення всіх соціальних виплат. Про це Президент України Віктор Янукович заявив під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій, повідомили ForUm'у у прес-службі Глави держави.

«Як мінімум, немає обвалу економіки, ми виконуємо наші всі соціальні зобов'язання, які ми брали щодо підвищення заробітних плат, пенсій. Все це враховано в бюджеті», - підкреслив Президент.

Янукович зазначив, що за результатами роботи у першому півріччі спостерігається хоч і незначне, але послідовне зростання економічних показників. «Перше півріччя ми йдемо десь на рівні минулого року з невеликим поліпшенням у деяких секторах економіки. А друге півріччя, ми бачимо по динаміці, що буде кращим, ніж перше», - сказав Президент.

Така ситуація була викликана труднощами у роботі Верховної Ради, що часто перешкоджало ефективним діям виконавчої влади, не давало своєчасно реагувати на виклики, які виникали у зв'язку з нестабільною економічною ситуацією у світі. «Але ми витримали. Ми використовували всі наші можливості для того, щоб це не вплинуло негативно на життєдіяльність країни», - підкреслив Янукович.

Зараз ситуація стабілізувалася і парламент почав свою роботу, що має велике значення, констатував Глава держави.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

265