Оболонська райдержадміністрація вирішила облаштувати ландшафтний парк на Кирилівському озері району. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Оболонської райадміністрації.

«На Кирилівському озері на Оболоні облаштують ландшафтний комплекс відпочинку для киян. Він буде складатися з водних садів, видових, дитячих і спортивних майданчиків, дитячого ігрового центру. Будуть також передбачені місця для сімейного і тихого відпочинку», - цитує прес-служба голову Оболонської райадміністрації Василя Антонова.

У межах пішохідної доступності проживає близько 60 тис. чоловік.

У планах районної влади облаштувати кілька терас прямо на воді, буде передбачено також простір для велодоріжок, а на острові розташується дитячий ігровий центр. У парк відпочинку зроблять два входи, повідомляє «Ukranews».

«Також за порадою екологів висадять хвойні дерева і очистять озеро за допомогою спеціальних водоростей. Нагадаю, що сьогодні, відповідно до санітарних норм, в озері купатися заборонено», - йдеться у повідомленні.

Як раніше повідомляв ForUm, у Києві в урочищі «Наталка» реконструюють парк відпочинку «Оболонь», повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

206