Міністр інфраструктури Володимир Козак представив трудовому колективу Державного агентства автомобільних доріг України нового керівника Євгена Прусенка. Про це повідомляє прес-служба Міністерства.

За словами Козака, першочерговим завданням керівника «Укравтодору» є подальший розвиток якісної сучасної мережі автомобільних доріг на основі передового світового досвіду та новітніх технологій.

«У нас єдина мета - розвивати дорожню інфраструктуру України, яка на сьогодні є однією із найважливіших ланок державної економіки, з беззастережним дотриманням стандартів безпеки руху і впровадженням сучасних технологій як при будівництві, так і при експлуатаційному утриманні об'єктів дорожнього господарства», - зазначив міністр.

Козак висловив сподівання, що таке завдання під силу Прусенку.

Голова «Укравтодору» зазначив, що дорожня галузь України продовжить активно розвиватися. «Попереду - напружена нелегка робота: не тільки будівництво нових магістралей, а й докорінна зміна системи управління у галузі. Переконаний, що «Укравтодор» впевнено подолає кризу. Проведення масштабних робіт до Євро-2012 і початок реформи - це тільки перший крок у напрямі активного розвитку мережі доріг загального користування», - сказав він.

Нагадаємо, вчора, 23 квітня, Президент України Віктор Янукович призначив Євгена Прусенка головою Держагентства автомобільних доріг.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

742