Керівник Києва Олександр Попов пропонуватиме австрійцям взяти участь у ремонті київських доріг і будівництві паркінгів. Про це повідомило джерело в КМДА.

«Це особливо не афішується, але головне завдання нинішньої поїздки - знайти австрійські компанії, які могли б взяти участь в ремонті доріг. Попов хоче залучити австрійців, щоб вони, по-перше, дороги якісні зробили Києву. По-друге, щоб припинити зловживання в цій сфері», - повідомило джерело.

Що стосується будівництва паркінгів, то, як зазначило джерело, глава КМДА має намір заручитися підтримкою інвесторів, щоб ті на міжнародному рівні лобіювали зміну українського законодавства, яка сьогодні перешкоджає інвестиціям у цю сферу.

«Що стосується паркінгів, то проект був уже представлений інвесторам торік. Інвестори вивчили і відмовилися - законодавство (українське. - Ред.) робить вкладення в цю сферу невигідними. Тепер є ідея, щоб спільними зусиллями (влади Києва та інвесторів) продавити зміни до законодавства у Верховній Раді. Тільки так ми зможемо забезпечити Київ паркінгами в потрібній кількості», - зазначило джерело.

Нагадаємо, що голова КМДА Олександр Попов перебуває з візитом у столиці Австрії Відні. За інформацією прес-служби КМДА, Олександр Попов під час візиту представить бізнес-колам Австрії програму «Київ інвестиційний», в якій визначені стратегічні напрями розвитку Києва і представлені проекти, де передбачається участь інвесторів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

171