Сергій Помазун, обвинувачений у вбивстві шести людей у ​​Бєлгороді, був затриманий після того, як вчинив опір при спробі співробітників правоохоронних органів перевірити його документи.
 
У затриманні злочинця брали участь четверо співробітників Курського лінійного відділу поліції на транспорті. За їхніми словами, близько 23 години (22 години за київським часом) 23 квітня в районі вокзалу вони побачили людину, чия поведінка здалася їм підозрілою, і вирішили перевірити документи.
 
У Помазуна, зазначили поліцейські, не виявилося документів, і він назвав чуже прізвище. Співробітники поліції, проте, визнали, що його прикмети збігаються з описом фоторобота, і почали операцію щодо затримання.
 

Поліцейські розповіли, що в момент затримання у Помазуна не було вогнепальної зброї, а був тільки ніж. Проявляючи опір, він завдав чотири ножові поранення одному зі співробітників поліції, які брали участь у затриманні. Загрози життю постраждалого немає, його стан оцінюється як середньої тяжкості.

Після затримання Помазун був доставлений в ізолятор тимчасового утримання в один з відділів поліції міста, де були проведені формальні процедури щодо пред'явлення йому звинувачень. Як повідомляли слідчі, він вже почав свідчити. Крім цього стало відомо, що найближчим часом обвинуваченому буде призначена психолого-психіатрична експертиза.

Нагадаємо, Помазун застрелив шістьох людей у ​​центрі Бєлгорода вдень 22 квітня, після чого переховувався більше доби. Йому були заочно пред'явлені звинувачення у вбивстві і в розкраданні зброї із застосуванням насильства. Вже після затримання він також був звинувачений у застосуванні насильства відносо представника влади.

За матеріалами РІА «Новини», «Лента.ру»,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

370