Президент України Віктор Янукович підписав закон №176-VII, яким звільнив Державне агентство автомобільних доріг України від зобов'язання надавати майнове або інше забезпечення виконання зобов'язань за держгарантії і вносити плату за їх надання, повідомляє прес-служба Глави держави.

Зазначимо, що відповідний закон «Про внесення змін до статті 6 закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» був прийнятий під час виїзного засідання більшості на вул. Банковій.
 
Крім того, згідно із законом, Кабмін отримує право надалі самостійно звільняти головних розпорядників бюджетних коштів від таких зобов'язань, а також ставити умови надання державних гарантій.

«Законопроект розроблено з метою доповнення напрямів надання у 2013 р. державних гарантій за зобов'язаннями ПАТ« Український банк реконструкції та розвитку» і звільнення «Укравтодору» та головних розпорядників бюджетних коштів за рішенням Кабміну від зобов'язання надавати майнове або інше забезпечення виконання зобов'язань за державними гарантіями і вносити плату за надання державних гарантій, оскільки зазначені органи влади розпоряджаються виключно державним майном, а будь-які витрати здійснюються за наявності відповідного бюджетного призначення», - йдеться в поясненні до законопроекту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

449