На травневі свята туристичний потік до Криму збільшиться на 25% порівняно з минулим роком. Про це заявив голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов на прес-конференції, повідомляє Управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

«Курортний сезон у Криму вже починається. За даними туроператорів, цього року викуповується значно більше путівок у порівнянні з 2012 роком, який був рекордним за кількістю туристів», - сказав Могильов.

У цілому, за попередніми підрахунками, на травневі свята в Криму очікується близько 150 тис. туристів. Відпочиваючих готові прийняти 169 санаторіїв та 197 готелів.

При цьому значне зростання турпотоку зафіксоване в санаторному комплексі. «Люди приїжджають не тільки на море, але і на санаторне лікування. Відмічається великий приплив російських туристів. Крім того, досягнуто домовленості з Білоруссю та Азербайджаном, які готові за власні кошти оздоровлювати в Криму своїх громадян», - повідомив Могильов.

Глава кримського уряду додав, що збільшення туристичного потоку обумовлено активною популяризацією відпочинку та оздоровлення на кримському курорті в період міжсезоння.

Всього з початку року в Криму вже відпочили 255 тис. осіб, це на 29% більше, ніж торік.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

244