Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул провів колегію Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, на якому були підбиті підсумки опалювального сезону.

«Опалювальний сезон 2012/2013 років пройшов стабільно. Поточні аварії ліквідовувалися оперативно. Уряд надавав необхідну допомогу регіонам і проводив координацію дій», - сказав Олександр Вілкул.

Він поставив завдання керівникам регіонів за результатами минулого опалювального сезону провести аналіз та вжити відповідних заходів під час підготовки до нового сезону, повідомили в прес-службі віце-прем'єра.

«Протягом тижня в регіонах мають бути створені штаби з підготовки до нового опалювального сезону. Протягом двох тижнів має бути розроблений план з підготовки до зими. У травні Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ має представити на засідання Уряду програму з підготовки до наступного опалювального сезону», - сказав Олександр Вілкул.

У роботі підсумкової колегії також взяли участь міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Темник і голова Севастопольської міської державної адміністрації Володимир Яцуба.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

255