Прем'єр-міністр України Микола Азаров сумнівається в ухваленні рішення щодо колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко комісією з питань помилування при Президентові до завершення судового процесу у справі про вбивство у 1996 році бізнесмена, депутата Верховної Ради 2-го скликання Євгена Щербаня.

Про це він сказав на зустрічі з представниками іноземних ЗМІ, повідомляють «Українські новини».

«Я просто не уявляю, як комісія з помилування може прийняти рішення, якщо йде процес за звинуваченням у замовному вбивстві», - сказав Азаров.

Прем'єр зазначив, що звинувачення політика у вбивстві іншого політика є серйозним фактом і додав, що екс-прем'єр повинна бути сама зацікавлена ​​в швидкому завершенні процесу.

Нагадаємо, 18 квітня народні депутати Олександра Кужель, Марія Матіос, Людмила Денисова, Ірина Луценко та Лілія Гриневич передали Президентові Віктору Януковичу прохання про помилування екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яке підписали понад 20 жінок-депутатів.

Раніше Президент Віктор Янукович заявляв, що може розглянути питання помилування Тимошенко після того, як будуть завершені всі судові процеси над нею.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

720