Напередодні великодніх свят працівники державної служби ветеринарної медицини посилять контроль над реалізацією харчової продукції тваринного походження. У свою чергу, для забезпечення високої якості продукції підприємства, що займаються її виробництвом, продовжують впроваджувати НАССР. А це теж скоротить ризики потрапляння неякісної продукції до споживачів. Про це повідомив голова Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Володимир Горжеєв.

Також глава Держветфітослужби додав, що підприємства, у свою чергу, покращують контроль на виробництвах. Горжеєв зазначив, що в останні роки істотно підвищилася якість продуктів харчування завдяки погодженням відповідного українського законодавства з європейськими нормами. Наразі ж в Україні продовжують впроваджувати системи управління безпечністю харчових продуктів, зокрема, НАССР.

Нагадаємо, за словами міністра аграрної політики і продовольства Миколи Присяжнюка, майже на 500 вітчизняних підприємствах діють системи контролю якості та безпеки продукції. Також безпеку продукції контролюється на всіх продовольчих ринках, де функціонують державні лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

211