Директор школи №44 у Миколаєві Валентина Плюхіна стала фігурантом кримінального провадження з причини нанесення легких тілесних ушкоджень п'ятикласниці.

Про це повідомив начальник кримінальної міліції у справах неповнолітніх Корабельного райвідділу міліції Сергій Мардас.

«За фактом інциденту, що стався у 44-й школі між учителем і ученицею, розпочато перевірку. Факт зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за умисне нанесення дитині легких тілесних ушкоджень», - сказав Мардас.

 
 
До міліції звернулася мати 11-річної школярки із заявою про те, що її доньці директор школи і вчителька української мови завдала побої книгою по обличчю. Інцидент стався на уроці. Вчителька ніби навмисне кинула в ученицю книжкою. Через це на обличчі дівчинки з'явився синець і подряпини.

А директор каже, що все сталося випадково. Дівчинка заважала проводити урок, тому вона підійшла до неї і намагалася змусити читати книгу, а та випала з рук і легенько подряпала обличчя дитини, передає «Укрінформ»

За інформацією начальника міського управління освіти Ганни Деркач, ситуація стала предметом службового розслідування.

Директору винесено догану і попередження. Вона вже вибачилася перед ученицею і батьками. Однак останні вимагають звільнити вчительку з роботи.

Міліція продовжує перевірку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

271