З метою недопущення спекуляцій на тему вивезення засудженої екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко для участі у судових засіданнях Державна пенітенціарна служба вимушено опублікувала черговий відеозапис.

На відео видно, як засуджена ігнорує спілкування з керівником Качанівської колонії на тему її етапування до суду, зазначили у прес-службі відомства.

«Вона взагалі, як і попередні рази, не повертається обличчям до співробітників пенітенціарної служби. У даному разі обіцяє написати свою заяву», - йдеться у повідомленні.

Однак навіть у заяві Тимошенко не висловила своєї позиції щодо можливої ​​ участі у судовому засіданні шляхом відеоконференції.

«Зате Тимошенко заздалегідь спробувала звинуватити ДПтСУ у нібито незаконних діях, які, на її думку, полягають у тому, що її викликає суд. На наше переконання, ця позиція, щонайменше, абсурдна», - зазначили у прес-службі.

Як повідомляв ForUm, засуджена екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко написала заяву про відмову брати участь у сьогоднішньому судовому засіданні Київського районного суду м.Харкова.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

220