Злочинця, який розстріляв шість осіб у Бєлгороді, шукають у тому числі у трьох прикордонних областях України, повідомляє Управління МВС Росії по Бєлгородській області.

В даний час на території Бєлгородської області тривають оперативно-пошукові заходи, спрямовані на затримання озброєного злочинця.

«Більше 1200 співробітників поліції зайняті оперативним відпрацюванням території обласного центру, на пошук підозрюваного орієнтовано весь особовий склад органів внутрішніх справ області та всього Чорнозем'я, інформація про злочинця передана співробітникам управлінь МВС України у Харківській, Луганській і Сумській областях. За орієнтуванням на підозрюваного працюють й інші силові відомства регіону, в тому числі прикордонна і митна служби», - йдеться у повідомленні.

За спільним рішенням керівництва УМВС Росії по Бєлгородській області та обласного уряду розмір грошової винагороди за значиму інформацію, яка дозволить встановити місцезнаходження і затримати підозрюваного в убивстві, складе не менше трьох мільйонів рублів.

«Повідомити про те, де переховується злочинець, можна за телефоном Довіри УМВС Росії по Бєлгородській області (84722) 352-033 або 02. Конфіденційність повідомлення гарантується», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сьогодні вранці робота поліції Бєлгорода буде перебудована з урахуванням вимоги до забезпечення безпеки населення міста. Частина нарядів патрульних служб поліції буде перекинута до дошкільних та освітніх установ обласного центру на час проведення занять.

Як повідомляв ForUm, 22 квітня вдень у Бєлгороді до магазину «Полювання» під'їхав позашляховик BMW, із якого вийшов чоловік і почав стріляти по людях на вулиці, а потім – у магазині. На місці загинули п'ять осіб, у тому числі 14-річна школярка. 16-річна дівчина померла в операційній.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

197