Міліція Маріуполя розшукує зловмисника, який скоїв напад на охоронця нічного клубу.

За інформацією прес-служби маріупольського міськуправління ГУ МВС України у Донецькій області, сьогодні, 22 квітня, близько 03:30 в міліцію надійшло повідомлення із міської лікарні про госпіталізацію з ножовим пораненням 19-річного хлопця.

Виїхавши на місце події, співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що між відпочиваючими однієї компанії виник конфлікт, у ході якого один із відвідувачів пошкодив майно розважального закладу.

«Коли співробітник охорони нічного клубу пред'явив претензії буйному відпочиваючому, той у відповідь завдав йому два ножові поранення, одне із яких проникаюче», - уточнили у міліції.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України - «Умисне тяжке тілесне ушкодження», за що передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

В даний час особа нападника встановлена. Співробітниками карного розшуку Маріупольського міськуправління міліції вживаються заходи, спрямовані на затримання зловмисника.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

218