20 квітня в столиці відбулася низка заходів присвячених Дню захисту навколишнього середовища України, спрямованих головним чином на благоустрій та озеленення міста після затяжної зими. Однією з таких «зелених ініціатив» стала висадка магнолій у Дарницькому парку "Перемоги", здійснена спільними зусиллями співробітників Mars Україна, Wrigley Україна і Royal Canin Україна за підтримки КО «Київзеленбуду».
 

Відтепер на центральній алеї парку та прилеглих до неї ділянках можна побачити сотню поки ще зовсім юних дерев, які через пару років перетворяться зі струнких саджанців у квітучих красунь. З роллю садівників успішно впоралися більше 150 співробітників згаданих вище компаній, які прийшли на суботник разом зі своїми друзями, подружжям і дітьми. Завдяки цьому захід нагадував одночасно веселе сімейне свято і неформальну зустріч колег з трьох споріднених структур.
 

«Сьогодні ми реалізуємо глобальну ініціативу нашої компанії під назвою Greener Planet, - прокоментував подію директор з корпоративних зв'язків Mars Україна Руслан Скиба. - Полягає вона в тому, щоб своїми діями робити навколишнє середовище чистішим і зеленішим. Висадка магнолій - ще один крок у цьому напрямі і наш внесок у загальну справу. Ми дуже хочемо, щоб у майбутньому співробітники всіх наших компаній могли із задоволенням гуляти по цьому парку, насолоджуватися красою і пишатися тим, що вона створена їхніми руками».
 

За словами пана Скиби, подібні заходи 20-21 квітня були проведені і в інших містах України. Так, у Запоріжжі співробітники компанії своїми силами організували прибирання сміття, а у Львові, у Стрийському парку «зелений десант» посадив ще 39 магнолій і кілька ялин.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

213