Опозиція використовує методи політичного тероризму для того, щоб залякати населення, заявив в ефірі одного з телеканалів народний депутат від Партії регіонів Євген Мураєв.

«Під час обговорення подій у Бостоні ми розібралися, що таке тероризм і які його цілі. Його цілі - залякати народ. Те, що зараз робите ви, у тому числі і піарячись на чужому болі, на чужому нещасті, переводячи це все в політичну площину - це і є політичний тероризм», - зазначив він.

Крім того, за словами депутата, дії опозиції серйозно впливають на погіршення інвестиційного клімату в Україні. «Ви залякуєте людей, ви залякуєте інвесторів. Це вже економічний тероризм. Насправді, яка людина буде вкладати інвестиції в країну, в якій постійно опозиція намагається змінити уряд, частина опозиції закликає народ на барикади? Ну назвіть мені хоч одного розумного банкіра, який інвестуватиме в країну, в якій великі ризики? Цього не може бути», - констатує Мураєв.

Нардеп закликав опозицію до ведення конструктивного діалогу з урядом. «Після вибухів у Дніпропетровську влада спрацювала ефективно. Була побудована система, теракт локалізували, знайшли винних. Все одно у ваших очах це виявилося неправильно, а владу іноді треба хвалити. Тому що ви насправді повністю своїми висловлюваннями демотивуєте людей працювати добре. Що б не зробила влада, це завжди апріорі погано у ваших очах. Ви це доносите до наших виборців, - каже Мураєв. - А ваше завдання зараз - разом з нами допомагати уряду впроваджувати реформи. Ніхто ж не сперечається, що необхідно реформувати Пенсійний фонд, ніхто не сперечається про те, що медицина давно потребує реформ, тому що безкоштовна медицина - це міф. Необхідно вживати екстрених заходів. Але реформи роблять не за один день, не за 4 місяці, не за рік. Це треба робити в сесійній залі, яку ви стабільно позбавляєте можливості працювати».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

212