Націоналісти, що прийшли до Верховної Ради, не можуть дати суспільству нічого крім розчарування. Про це в інтерв'ю УНА-УНСО ТБ заявив відомий український політичний діяч, радянський дисидент і політв'язень, син Романа Шухевича, Герой України Юрій Шухевич, коментуючи прихід до ВР після торішніх виборів нової націоналістичної сили.

«Говорити, здійснювати гучні акції... Але що вони дали суспільству? Крім розчарування - нічого» - сказав він.

«Вона («Свобода» -. Ред.) хоче змін, але що вона може запропонувати? Вона ж нічого не пропонує! Я не бачу чогось, що б вони реально пропонували», - зазначив він. - Вони багато говорять, багато мітингують. А результат? Суспільство живе все гірше і гірше, триває падіння у прірву».

На думку Шухевича, нові націоналісти в парламенті «радикальні лише на словах». «Самі по собі, коли це не підкріплено певними активними діями, вони нічого не дають», - упевнений він.

На парламентських виборах 2012 року радикально-націоналістична парія «Всеукраїнське об'єднання «Свобода» пройшла до Верховної Ради, отримавши 36 мандатів. За ВО «Свобода» проголосували більше 2-х мільйонів громадян України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

225