Тіньового уряду в Україні не існує. Про це в ефірі ток-шоу «Шустер Live» заявив народний депутат Партії регіонів Володимир Медяник.

«Будь ласка, уявіть всіх міністрів вашого уряду, назвіть по кожному напряму кожного міністра, і потім після цього скажіть, скільки разів ви проводили свій тіньовий Кабмін? І які у вас є пропозиції», - заявив він.

Нардеп також зазначив, що на поточний момент опозиційні сили не мають жодних перспектив через їх абсолютну розрізненість.

«Уряд на сьогоднішній день утримує економічну ситуацію величезними зусиллями. Інвестори, які через закордонні банки інвестували як в банківську систему, так і в реальні сектори економіки, почали виводити свої гроші, було втрачено багато галузей, в тому числі будівельна. Було втрачено величезну кількість робочих місць, люди втратили роботу, а значить - зарплату і засоби до існування. Після таких заходів на банківському ринку ніякий інвестор ніколи сюди не прийде, - заявив Володимир Медяник. - Якщо ви приберете уряд - ви повинні запропонувати, кого ви поставите. У вас немає кандидатів. І це факт. А значить, у вас немає політичного майбутнього, тому що у вас немає політичного минулого. Ми всі бачили, як ви літаки ділили і так далі. Люди теж це бачили. Тому ніяких перспектив у вас немає».

У теж час він зазначив, що уряд завжди відкритий до конструктивного діалогу і запропонував опозиції перестати блокувати трибуну парламенту і почати вносити реальні пропозиції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

181