Народний депутат від фракції Партії регіонів, перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань ядерної політики та ядерної безпеки Олег Зарубінський констатує, що в економічному порівнянні уряд Миколи Азарова працює ефективніше, ніж уряд Юлії Тимошенко.

Таку думку в прямому ефірі програми «Шустер LIVE» на телеканалі Інтер він висловив 19 квітня.

«Потрібно просто дати об'єктивні дані, без емоцій, без надриву, без істерики щодо динаміки зростання або падіння валового внутрішнього продукту, щодо динаміки зростання або падіння соціальних виплат, щодо динаміки всіх цих ключових моментів, що визначають стан суспільства. І тоді, очевидно, можна було б отримати об'єктивну інформацію... Візьмемо, наприклад, 2008-2009 рік - 28% падіння виробництва промислової продукції, 19% за два роки падіння валового внутрішнього продукту, 22,5% інфляції, знецінення гривні вдвічі. Пам'ятаєте, як це відбувалося, двічі за одну ніч? Взяли ці показники, потім подивилися наступний уряд, зараз - це уряд Азарова, його показники», - звернув увагу політик.

У зв'язку з цим критика опозиціонерами діяльності чинного уряду нагадала йому ситуацію, коли невдачливі пілоти вчать інших, як правильно літати.

«Тому мені нагадує іноді ця критика ситуацію, коли пілоти, я нікого не ображаю, пілоти-невдахи, які жодного разу нормального польоту не зробили, які або падають весь час, або інциденти постійні, льотні такі інциденти весь час відбуваються, а вони взяли і стали інструкторами з пілотажу. Розумієте? Вони вчать інших, що і як треба зробити», - зазначив Зарубінський.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

203