Прем'єр-міністр подякував усім за підтримку уряду в процесі обговорення ініційованого опозиційними силами питання у Верховній Раді про відповідальність Кабміну. Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Треба сказати, що ініціатори забули, що всього 4 місяці тому Верховна Рада затвердила прем'єр-міністра і був сформований новий склад уряду. Таким чином, вони всього через 4 місяці після формування уряду пропонували відправити його у відставку. Важко говорити про логіку», - сказав Азаров.

При цьому він зазначив, «Верховна Рада - це те місце, де можна фундаментально обговорити проблеми розвитку країни, подискутувати про основні структурні реформи. Однак всі виступи опозиційних депутатів звелися до банального повторення всього того, що вони говорять на своїх мітингах і що зовсім не відповідає рівню розгляду державних питань».

За словами Азарова, на жаль, продовжується використання таких неприйнятних для цивілізованої дискусії прийомів як брехня, демагогія, популізм, образи, безпідставні звинувачення.

«Словом, опозиція в черговий раз продемонструвала вкрай низький рівень професійної дискусії», - сказав він.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні, 19 квітня, Верховна Рада України не підтримала резолюцію недовіри Кабінету Міністрів Миколи Азарова.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

290