Президент України Віктор Янукович зустрівся з президентом Федерації художньої гімнастики України, головним тренером збірної команди України Альбіною Дерюгіною та віце-президентом ФХГУ Іриною Дерюгіною, повідомили ForUm 'у в прес-службі Глави держави.
Під час зустрічі йшлося про проведення в Україні 32-го Чемпіонату світу з художньої гімнастики 2013 року. «Обговорили ті моменти, які необхідні, тому що залишилося 4 місяці і є питання», - сказала Дерюгіна після зустрічі. «Я думаю, що ці питання будуть вирішені найближчим часом», - додала вона.

Ірина та Альбіна Дерюгіни звернулися до Януковича з проханням взяти Чемпіонат, на якому будуть представлені команди понад сорока країн світу, під свій патронат. «Вони завжди хочуть бачити Президента. Ми передали добрі побажання і попросили, щоб Віктор Федорович прийняв Чемпіонат під свій патронат», - зазначила Дерюгіна.

За їхніми словами, Глава держави підтримав таку ініціативу. «Сказав, що якщо буде в Києві під час змагань, спробує приїхати», - додала президент ФХГУ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

693