Прем'єр-міністр Микола Азаров, виступаючи під час Години запитань до уряду сьогодні в Раді, закликав депутатів повернутися до конструктивної діяльності. Він нагадав, що у 2010 році саме злагоджена робота всіх гілок влади допомогла країні в ситуації економічної кризи.

«Успіх реформ значною мірою залежить від злагодженої роботи всіх гілок влади. Безумовно, у 2010 році нам було б значно складніше витягти країну з економічної прірви, в якій вона опинилася, якби не злагоджена робота Президента, уряду і парламенту. Там, де немає злагодженої роботи, немає і результату. Звертаюся до всіх - не потрібно плутати парламент з барикадами, а державну політику з мітингом», - заявив Азаров.

У тому ж виступі прем'єр підкреслив, що представники опозиції також частково винні у сформованій у країні ситуації. Він нагадав, як під час виборчої кампанії представники опозиції залякували українців дефолтом, економічним крахом, зростанням цін і обвалом гривні, що викликало валютний ажіотаж серед населення, передають «Українські новини».

«Я хочу запитати у цих оракулів, які сидять у цьому залі і намагаються нагнітати страх - де ваші пророцтва? Кому вони були на руку - простим людям чи спекулянтам? Хто з вас відповість за шкоду, завдану людям», - заявив Азаров.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

354