Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов під час толоки 20 квітня має намір об'їздити чи не півміста і взяти участь у благоустрої різних районів. Про це повідомило джерело в КМДА.

Останнім часом Олександр Попов відвідав з перевірками практично всі райони Києва, стверджує джерело. В основному він перевіряв, як проходять роботи з благоустрою, як комунальні служби і керівництво районів реагують на сигнали киян у Контактний центр. А у Святошинському районі взяв участь у суботнику в минулі вихідні.

Найближчої суботи голова КМДА запланував візити відразу в кілька районів. Він має намір особисто проконтролювати, як виконуються його доручення з благоустрою, а заодно буде садити дерева і прибирати сміття разом з жителями цих районів.

Як повідомлялося, завтра, 20 квітня, в Києві відбудеться друга загальноміська толока, на якій кияни разом з комунальними службами будуть очищати від сміття та озеленювати свої райони. На заклик голови Київської міської держадміністрації Олександра Попова допомогти в прибиранні рідного міста відгукнулися волонтери та громадські організації, зірки вітчизняного шоу-бізнесу і політики всіх мастей.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

180