Пакистанська поліція заарештувала екс-президента Пакистану Первеза Мушаррафа, який втік вчора із зали суду. Поліцейські супроводжують його до будівлі суду, де розглядатиметься справа за обвинуваченням його у державній зраді.

У четвер, 18 квітня, суд видав ордер на арешт Мушаррафа, передає «ВВС».

Поліція , яка була присутня у залі суду, не заарештувала Мушаррафа відразу після того, як було оголошене рішення суду. Колишній президент відразу ж покинув суд у супроводі своєї охорони.

Як раніше повідомляв ForUm, екс-президент Пакистану Первез Мушарраф втік із будівлі суду в Ісламабаді після того, як суд прийняв рішення скасувати його звільнення під заставу і заарештувати за звинуваченням у зраді.

Нагадаємо, у березня 2013 року екс-президент Пакистану повернувся на батьківщину після п'яти років вигнання. Перед тим як повернутися до Пакистану, Мушарраф заручився гарантією, що не буде заарештований після прибуття в країну: 22 березня 2013 року суд дозволив внести заставу, щоб політик тим самим зміг уникнути в'язниці. Саме це тимчасове звільнення і відмовився продовжити суд.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

196