Виконувач обов'язків голови правління банку «Київ» Олег Тютюнник вже наступного тижня буде обраний на пост глави правління на зборах наглядової ради. Призначення має відбутися 24 квітня. Про це пише у сьогоднішньому номері газета «Капітал» з посиланням на власні джерела у Міністерстві фінансів і банку «Київ».

«Його ввели в банк півроку тому. Я навіть не можу чітко сказати, який напрям він курирує офіційно. Фактично ж він курирує всі. Він півроку вивчав ситуацію, особливо проблемні активи, і ось зараз приступить до керівництва», - повідомив один зі співробітників «Києва».

Як повідомили виданню у прес-службі банку, Міністерство фінансів 16 квітня 2013 року призначило виконувачем обов'язків голови його правління заступника правління Олега Тютюнника.

Нинішній глава правління Світлана Скосирська повинна буде скласти свої повноваження 23 квітня 2013 року. Згідно з інформацією на сайті банку, це питання передбачене порядком денним загальних зборів акціонерів.

Нагадаємо, 15 квітня 2013 року Скосирська була затверджена на посаду голови правління Державного земельного банку наглядовою радою фінустанови.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

615