Президент України Віктор Янукович вітає рішення Європейського парламенту про схвалення Угоди між Україною та Європейським Союзом щодо спрощення порядку видачі віз громадянам України. Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

«Європейський парламент проголосував за лібералізацію візового режиму з Україною більшістю голосів», - сказав Глава держави під час зустрічі з головою Ради директорів компанії «Арселор Міттал» Лакшмі Мітталом.

«Ми разом з Європейською Комісією провели велику роботу, щоб підготувати ці документи, і нарешті це рішення сьогодні було прийняте», - зазначив Янукович.

Президент додав, що українці зможуть відвідувати Європу за новим порядком після завершення всіх процедур і набуття чинності документа.

Глава держави також відзначив важливість відновлення роботи Верховної Ради. «Вперше за каденцію цього парламенту він почав працювати і приймати закони», - підкреслив Президент.

Нагадаємо, 18 квітня Європейський парламент дав згоду на набуття чинності Угоди між Україною та Європейським Союзом про спрощення порядку видачі віз громадянам України.

У цей же день Верховна Рада України прийняла два закони щодо євроінтеграції України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

330