Депутат від фракції Партії регіонів Володимир Медяник вимагає вибачень від лідера фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка за те, що останній з парламентської трибуни звинуватив регіонала у неперсональному голосуванні.

«Сьогодні опозиція не дала прийняти закони, які важливі для країни. Арсенієм Петровичем було названо моє прізвище. Він звинуватив мене в «кнопкодавстві», роздавши фотографії», - обурився Медяник.

Регіонал продемонстрував журналістам фото, на якому він зображений зі спини, але із зображеного ракурсу, за словами депутата, його рук не видно. Відповідно, не зрозуміло, голосував він у даний момент чи ні.

Також регіонал заявив, що на цьому фото він в іншому костюмі, відповідно, це не сьогоднішнє фото. «Я прошу Арсенія Петровича персонально вибачитися», - зажадав він.

На уточнююче запитання кореспондента ForUm'у, як саме повинен вибачитися Яценюк і чи піде Медяник з цим питанням до суду, депутат відповів, що просить особистого вибачення, але готовий піти до суду.

Як раніше повідомляв ForUm, парламентарії від опозиції зажадали переголосувати законопроекти №2802 та №0011, оскільки щодо цих законопроектів депутати від Комуністичної партії України і Партії регіонів порушили правило персонального голосування.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

371