Ямковий ремонт планується завершити в Ужгороді протягом декілька тижнів. Про це працівники дорожніх служб доповіли керівнику Закарпатської області, повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

«Вже до ремонту приступили на трасі Ужгород - Перечин - Львів», - зазначив головний дорожник регіону Василь Маркович.

За його словами, до Великодніх свят планують відремонтувати понад 600 км доріг області. На це потрібно не менше 8 млн грн.

«До Великодня проблемні ділянки доріг місцевого користування слід відремонтувати. Розумію, що існують перебої з фінансуванням, але знайти гроші - наше завдання. Від Вас потрібно максимально швидко, із залученням всієї техніки, і головне - якісно, ​​відремонтувати дороги. Це сьогодні питання номер один», - підкреслив керівник області Ледида.

Він зазначив, що сьогодні почали ремонтувати вулиці обласного центру. Роботи зараз ведуться на в'їзді в Ужгород, на вулиці Гагаріна. Щодня, за сприятливих погодних умов, лататимуть 70-80 метрів ям.

Нагадаємо, виконуючий обов'язки начальника відділу з організації дорожнього руху Управління ДАІ Закарпатської області Олександр Ковальчук заявив, що 97% доріг Закарпаття покриті ямами.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

404