Прем'єр-міністр України Микола Азаров щиро радий продовженню мандата Моніторингової Місії Європарламенту в Україні. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.
Азаров відмітив особисту конструктивну позицію президента Європейського Парламенту Мартіна Шульца, з яким вони разом створювали цю місію майже рік тому.

«Вона стала цінним і ефективним інструментом зміцнення довіри між Україною та ЄС в один з найскладніших періодів наших взаємин. Місія показала важливу і конструктивну роль Європейського Парламенту у розвитку відносин між Україною та ЄС», - написав глава уряду.
Прем'єр-міністр запевнив, що з боку керівництва України роботі місії буде надана повна підтримка.

«Вірю, що спільними зусиллями ми прийдемо до підписання Угоди про асоціацію у Вільнюсі восени цього року», - написав Азаров.

«Також хотів би привітати позитивне рішення Європарламенту щодо схвалення посиленої Угоди про спрощення оформлення віз, яка стала важливим етапом на шляху до безвізового режиму між Україною та ЄС. Сподіваюся, що на цьому ми не зупинимося. Уряд України налаштований зробити все можливе для якнайшвидшої реалізації цієї мети», - написав український прем'єр.

Як повідомляв ForUm, сьогодні, 18 квітня, Європарламент ратифікував угоду про подальше спрощення візового режиму з Україною і вирішив продовжити місію Кокса-Кваснєвського до вересня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

219