У Сумській області директор школи незаконно заволоділа кредитними коштами на суму 1,5 млн грн, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Слідчим управлінням УМВС України в Сумській області за скоєння злочинів, передбачених ч. 4 ст. 190 (шахрайство), ч. 2-3 ст. 358 (підробка документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання), ч. 1-2 ст. 366 (службове підроблення) КК України, було повідомлено про підозру колишнього директора Ворожбянської загальноосвітньої школи №1.

За інформацією старшого прокурора відділу прокуратури області Сергія Степаняна, директор протягом 2009-2011 років, використовуючи наявні у неї печатки і штампи навчального закладу, який вона очолювала, інші бланки та документи, оформила низку кредитів у банківських і кредитних установах та обманним шляхом заволоділа їх коштами в особливо великих розмірах - на суму понад 1,5 млн грн.

За такі дії колишньому директору школи загрожує суворе покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

245