Кияни, які виявлять бажання попрацювати на благо рідного міста під час Другої київської толоки, можуть звертатися з усіма питаннями до координаторів, які визначені Київською міською держадміністрацією. Контактні телефони координатора від міста і від кожного з районів розміщені на сайті Київської міської влади.

Як розповіли в мерії, кияни активно відгукнулися на заклик глави КМДА Олександра Попова вийти на другу загальноміську толоку і допомогти у благоустрої Києва. Після того як звернення градоначальника прозвучало по радіо, люди стали масово дзвонити в міський Контактний центр з питаннями, де можна взяти інвентар та саджанці, щоб упорядкувати свій двір або сусідню зелену зону. Враховуючи велику кількість подібних дзвінків, КМДА вирішила виділити відповідальних за комунікацію волонтерів з комунальними службами. Їх зобов'язали надавати дієву допомогу кожному, хто виявить бажання взяти посильну участь у суботниках та другій київській толоці. На сайті КМДА розміщені мобільні телефони координаторів.

Нагадаємо, торік, коли Олександр Попов запропонував киянам вийти на першу київську толоку, на його заклик відгукнулися близько 70 тисяч киян. У цілому толока охопила 2 тисячі локацій у всіх районах столиці. До акції приєдналися журналісти, представники громадських організацій, приватних та державних підприємств, установ, комунальні служби, депутати Київради, і навіть зірки естради та спорту. Сам Олександр Попов взяв участь в озелененні Ландшафтного парку у Солом'янському районі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

199